iStock 000014959928 DoubleRudiCrop2

Dokter Lydia Boeken, oprichter van de Amsterdam Kliniek, gebruikt methoden die erop gericht zijn om de gezondheid op natuurlijke wijze te bevorderen en ziekten te bestrijden zonder dat hierbij schadelijke bijwerkingen optreden. 

Ze vormt een aanvulling op het advies en behandelingen die u mogelijk al bij uw huisarts of specialist hebt ondergaan en neemt er de tijd voor om een goed beeld van uw gezondheidstoestand en klachten te vormen. Waar nodig worden reguliere methoden ingepast als onderdeel van de behandeling.

Dokter Lydia Boeken’s ervaring bestrijkt een periode van meer dan 20 jaar. Haar expertise ligt op het gebied van het diagnostiseren en behandelen van aandoeningen die binnen de reguliere geneeskunde foutief zijn gesteld dan wel zijn genegeerd, en heeft zo een enorme bijdage kunnen leveren aan de gezondheid en het welbevinden van duizenden patiënten.

Ze is een pleitbezorger voor complementaire geneeskunde en deze website bevat nuttige informatie met betrekking tot aandoeningen en behandelmethoden die ze de afgelopen jaren heeft toegepast.

Veel mensen realiseren zich niet dat nogal wat aandoeningen waar de reguliere geneeskunde geen oorzaak voor kan vinden, in feite toegeschreven kunnen worden aan de aanwezigheid van verborgen voedselovergevoeligheden/intoleranties. Dokter Lydia Boeken kan deze opsporen en advies geven over hoe hiermee om te gaan. Enkele voorbeelden zijn:

  • Chronische vermoeidheid - M.E.
  • Fibromyalgie & andere reumatische aandoeningen
  • Ziekte van Crohn, colitis ulcerosa, spastische dikke darm
  • Eczeem, acne & netelroos
  • Migraine & andere vormen van hoofdpijn

Een meer recente en succesvolle specialisatie is de aanpak van psoriasis. Dokter Lydia Boeken past de Psorinovo-behandeling toe en boekt hiermee zeer goede resultaten. 

De visie van de Amsterdam Kliniek is gebaseerd op de orthomoleculaire geneeskunde. Orthomoleculaire geneeskunde berust op het in therapeutische hoeveelheden gebruiken van stoffen die van nature in het lichaam vóórkomen (vitamines, mineralen, enzymen, aminozuren, etc.), in de vorm van voedingssupplementen.

De orthomoleculaire geneeskunde kan worden ingezet bij de behandeling van talloze ziekten, variërend van aderverkalking tot kanker. Het kan ook preventief worden ingezet als belangrijke bescherming tegen degeneratieve aandoeningen zoals slijtage en versnelde veroudering, waarmee een bijdrage aan anti-aging wordt geleverd. Tevens kan de orthomoleculaire geneeskunde u helpen uw gezondheid te optimaliseren door het afweersysteem te stimuleren.

Glutathion is een eiwit dat van nature in het lichaam vóórkomt en bij uitstek een zeer sterke antioxidantwerking heeft; daardoor kan het bij tal van aandoeningen worden toegepast. Een behandeling kan vooral effectief zijn wanneer glutathion intraveneus (direct in de bloedbaan) wordt ingespoten bij neurologische aandoeningen zoals de ziekte van Parkinson en ALS, maar ook bij kanker, zwaremetalenvergiftiging, ontstekingen en dementie.

hoofdpagina  |  de praktijk  |  behandelingen  |  faq  |  artikelen  |  reacties van patiënten   |   contact  |  sitemap

Copyright © 1997-2017 Amsterdam Kliniek. Alle rechten voorbehouden. Gevestigd in Nederland.