iStock 000036611652LIFEEXTENSIONAmsterdam Kliniek
Better Health - Longer Life

 

“gezondheid op natuurlijke wijze bevorderen en ziekten bestrijden zonder dat hierbij schadelijke bijwerkingen optreden”


>> Lees meer

iStock 000060506452 Medium“schoonheid en gezondheid op basis van medisch-cosmetische en orthomoleculaire anti-aging behandelingen” 


>> Lees meer

Medische praktijk voor complementaire en cosmetische geneeskunde

Dokter Lydia Boeken, oprichter van de Amsterdam Kliniek, gebruikt methoden die erop gericht zijn om de gezondheid op natuurlijke wijze te bevorderen en ziekten te bestrijden zonder dat hierbij schadelijke bijwerkingen optreden. 

Dokter Lydia Boeken’s ervaring bestrijkt een periode van meer dan 20 jaar. Haar expertise ligt op het gebied van het diagnostiseren en behandelen van aandoeningen die binnen de reguliere geneeskunde foutief zijn gesteld dan wel zijn genegeerd, en heeft zo een enorme bijdage kunnen leveren aan de gezondheid en het welbevinden van duizenden patiënten.

Veel mensen realiseren zich niet dat nogal wat aandoeningen waar de reguliere geneeskunde geen oorzaak voor kan vinden, in feite toegeschreven kunnen worden aan de aanwezigheid van verborgen voedselovergevoeligheden/intoleranties. Dokter Lydia Boeken kan deze opsporen en advies geven over hoe hiermee om te gaan. 

Enkele voorbeelden zijn:

  •     Chronische vermoeidheid - ME
  •     Fibromyalgie & andere reumatische aandoeningen
  •     Ziekte van Crohn, colitis ulcerosa, spastische dikke darm
  •     Eczeem, acne & netelroos
  •     Migraine & andere vormen van hoofdpijn

Een meer recente en succesvolle specialisatie is de aanpak van psoriasis. Dokter Lydia Boeken past de Psorinovo-behandeling toe en boekt hiermee zeer goede resultaten. 

Sinds jaar en dag staat de Amsterdam Kliniek anti-aging strategieën voor op basis van de orthomoleculaire geneeskunde. Om patiënten nog beter te kunnen ondersteunen bij het verouderingsproces zijn medisch-cosmetische behandelingen als vanzelfsprekend onderdeel van het behandelarsenaal.

Bel ons voor een afspraak indien u geïnteresseerd bent in een gratis gezichtsanalyse.

Enkele reacties van patiënten

Na 3 maanden op dieet te zijn geweest heb ik dingen weer uitgeprobeerd, maar het bleek dat alle producten waar ik allergisch voor was, allergisch voor was gebleven. Ik heb daar verder niets meer aan gedaan, omdat ik goede vervangende producten had gevonden.

Een ander verhaal was de hypoglycemie. Helemaal onder controle zal ik het nooit krijgen, maar er is nu beter mee te leven. Het is alleen jammer dat het zo lang heeft geduurd voordat ik hierachter ben gekomen en dat er geen andere arts op dit idee was gekomen, terwijl ik al die jaren heb geroepen dat ik het idee had dat het aan het eten lag.

Ik wens u nog heel veel success met het goede werk en mocht het toch niet lukken, dan hoop ik dat ik weer een beroep op u mag doen.

Trudy Lieshout, Hoorn

Ik kon daar al snel gebruik van maken. Elk jaar deed ik een PUVA-kuur en tussendoor maar smeren. Ik was dan tijdelijk weer even schoon.

In januari 2007 hoorde ik van de Psorinovobehandeling. Dat leek me wel wat en heb toen een afspraak gemaakt met dokter Boeken. Ik ben in maart 2007 begonnen met de Psorinovotabletten en in augustus was de psoriasis verdwenen. Dat is tot nu toe (maart 2009) nog steeds zo.

Ik kan niet vertellen hoe blij en gelukkig ik ben: nooit meer twee keer per week mijn hoofd insmeren en alle plekken behandelen. Een kennis met psoriasis die ik dit ook heb aangeraden heeft er inmiddels ook veel baat bij.

Ik hoop dat ik andere mensen hiermee kan helpen om tot de Psorinovobehandeling over te gaan. Voor meer informatie kunt u ook naar de website van de Vereniging Psorinovo gaan:www.psoriasistherapie.nl

Henny Hendriks, Nederhorst den Berg

<< Klik hierboven om gehele reactie te lezen  << Lees alle reacties van patiënten

hoofdpagina  |  de praktijk  |  behandelingen  |  faq  |  artikelen  |  reacties van patiënten   |   contact  |  sitemap

Copyright © 1997-2017 Amsterdam Kliniek. Alle rechten voorbehouden. Gevestigd in Nederland.


AVIG Logo
MBOG  
 nvcg-logo
 AAAM Larger  Logo-IBCMT

 

Webdesign: BoekensMedia